arrow Samurai Dojo arrow Aktiviteter
  • Swedish
  • English
Samurai-Dojo Aktiviteter Skriv ut

Aktiviteter på Samurai-Dojo

AktiviteterKarateklubb Samurai-dojo har den grund ideologin med att bidraga till samhällets meningsfyllda och hälsosamma aktiviteter för alla. Det vore ett stor nöje för klubben om de som tränar Karate hos Karateklubb Samurai-dojo kan känna sig bättre både fysiskt och/eller mentalt och ha ett bättre och lyckligt liv.

Karate för alla

Karate är till, inte bara för dem eliter som vill träna hårt och deltaga i olika tävlingar, utan även för alla. Karate är en god metod att hålla ens kropp i form. Alla, unga och äldre, män och kvinnor, kan träna Karate hos Karateklubb Samurai-dojo. Karate är för dig. Karateklubb Samurai-dojo har medlemmar mellan 7 och 70 år.

Dagliga träning

Det viktigaste att man tränar regelbunt. Det kan vara en gång per vecka, två gånger per vecka eller mer. Det är individuellt. Hos Karateklubb Samurai-dojo kan man träna upp till sju dagar i veckan eftersom Karateklubb Samurai-dojo har egen träningslokal. Man kan träna i en grupp eller på egen hand framför spegel.

Karate både kroppsligt och intellektuellt

I Karate är både det kroppsliga och det intellktuella delen viktig. Vid daglig träning får man fysisk träning. Genom medlemstidningen ’Svenska Wadokai’ finns det en  möjlighet att studera Karate på ett intellektuellt sätt.

Tävlingar

Karateklubb Samurai-dojo har arrangerat olika tävlingar, men vi tycker inte att tävlingarna är det viktigaste. Tävlingar är till att uppmuntra den dagliga träningen som vi då anser är viktigast.

Träningsläger

Vid träningsläger kan man träna något mer intensivare och lära känna många nya människor som har det gemensamma intresset för just karate. Träningslägrena arrangeras av Svenska Karatedo Wadokai där Karateklubb Samurai-dojo är en medlem.

 
Svenska Wadokai - Karateklubb Samurai Dojo
Valhallagatan 3, Box 5231 S-402 24 Göteborg Sweden    
Tel: (+46) 705 - 71 69 63     info@wadokai.se     www.wadokai.se
© wadokai.se, 2020

Följ oss på Facebook